Mobilalkalmazás fejlesztés
Mobilalkalmazás fejlesztés

Zsebben a siker

Mobilalkalmazás fejlesztés

20 év informatikai tapasztalata biztosítja projektje sikerét. Ötlettől a megvalósításig, tervezés, kivitelezés, fenntartás. Velem hosszú távra tervezhet.

Ingyenes konzultáció

Ez nem MVP

Mobilalkalmazás fejlesztés

Ez MVP

Mobilalkalmazás fejlesztés

MVP stratégia

🚲 ... 🚗 ... 🚚

A Minimum Vaiable Product stratégia lényege, hogy a mobilalkalmzás-fejlesztést úgy bontjuk részfeladatokra, hogy minél előbb eljusson egy olyan állapotba a projekt, ami a legalapvetőbb igényeket kielégíti, működik és kerek egészet alkot. Ezzel a megközelítéssel már a projekt egy korai szakaszában pénzt tud termelni az alkalmazás, mely bevétellel a beruházás költséghatékonysága nagymértékben növelhető.

Fejlesztés menete

Teljeskörű szolgáltatás tervezéstől az élesítésig, és még az után is. Nem hagyom magára a projekteket, az üzemeltetés az első évben ingyenes! ⭐⭐⭐⭐⭐

Felfedezés 🔍

A projekt megismerése, értékek kiemelése, sallangok leválasztása, fő fejlesztési irányok meghatározása.

Kezdjük el!

Tervezés 📈

A megbeszéltek transzponálása mobilalkalmazás specifikációba, MVP definiálása. Költségek, határidők meghatározása. Design kialakítása.

Programozás 🔨

A design pixelpontos leképezése a mobilalkalmazásba, funkciók lefejlesztése, tesztelése.

Élesítés 🚀

Háttér és admin fejlesztések elindítása felhőkörnyezetben. Segítségnyújtás a mobilalkalmazás App Store és Goolge Play áruházakban való megjelenítéséhez.

Miben különbözöm

Alkalmazott technológiákban nem különbözöm másoktól. Én is a stabil jól bejáratott megoldásokat részesítem előnyben, ugyanakkor nyitott vagyok az innovatív megoldásokra, szeretek kísérletezni. Ami lényeges különbség, hogy lazán szerveződő csapatban dolgozom, nincs irodabérlet, rezsi, bérköltség, színtisztán a szaktudás. A különböző munkafolyamatokra vannak kollégáim, akikkel megszoktam a közös munkát, de a megrendelő is hozhat be a projektbe olyan szakembert, aki a számára fontos. Bárkivel együtt dolgozom, akivel közös a célunk: a projekt sikere.

Mobilalkalmazás fejlesztés csapatban

Mobilalkalmazás fejlesztés finanszírozás


Projektmérettől függően különböző finanszírozási lehetőségeket biztosítok, akár több éves futamidővel.

Üdvözlöm

Félegyházi Balázs vagyok

Senior Full Stack Web and Mobile App Developer, IT tancsadó vagyok, 20 év tapasztalattal rendelkezem az informatika különböző területein, 12 év tapasztalatom van szabadúszóként. Fontos számomra az őszinteség és a transzparencia, a költségekben és a fejlesztés menetében egyaránt. Aki velem dolgozik tudja, hogy projektje biztonságban van.
20 év
tapasztalat
Félegyházi Balázs